Let op. Momenteel nemen wij geen nieuwe hondjes aan. Hebt u een hulphond? Neem dan even contact op.

Joepies Trimsalon Logo

Diensten

Joepies Trimsalon Logo
Joepie

Elke hond, ras of kruising, heeft vachtverzorging nodig, ik geef uw hond de vachtbehandeling en het model die bij zijn/haar ras of haartype hoort met een zo optimaal mogelijk resultaat waarbij het welzijn van uw hond voorop staat.


Bij het brengen

Bij het brengen van uw dier bekijk ik de vacht, er wordt dan gekeken naar vachttype, vachtconditie, parasieten, en de behandelmogelijkheden, en (on-)mogelijkheden t.o.v uw wensen, vervolgens krijgt u van mij een kostenindicatie.


Behandeling

Daarna neemt u afscheid en ga ik met de behandeling starten. Over het algemeen laten honden zich beter behandelen als de eigenaar er niet bij is zodat ze zich volledig op mij kunnen richten en er rust heerst in de trimsalon, het is wel prettig als u tijdens de behandeling telefonisch bereikbaar bent. Elke trim behandeling met resultaat foto, wordt digitaal opgeslagen. U haalt uw hond vervolgens op een afgesproken tijd of na een telefoontje van mij weer op.


Nabespreking

We spreken nog even door hoe uw dier de behandeling heeft ervaren en of alles naar wens is, indien u namelijk niet (geheel) tevreden bent kan ik ter plekke nog iets bijwerken zodat u toch tevreden de deur uitgaat.


Afronding

Betaling geschiedt bij het ophalen van uw hond en kan alleen contant. Bij vergeten afspraken, of niet tijdig afmelden (uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak) ben ik genoodzaakt de helft van de behandelkosten alsnog bij u in rekening te brengen omdat ik de voor u ingeplande tijd niet op zo’n korte termijn in kan vullen met een andere klant.©   Joepies Hondentrimsalon   |   KvK 77883837   |   Bezoek Joepies Trimsalon op Facebook  Stuur een berichtje via Whatsapp