Let op. Momenteel nemen wij geen nieuwe hondjes aan. Hebt u een hulphond? Neem dan even contact op.

Joepies Trimsalon Logo

Over ons

Joepies Trimsalon Logo
Hond-german-long-haired-pointer

Hallo! Mijn naam is Claire Tolsma en in het najaar van 2019 ben ik begonnen met Joepies Hondentrimsalon. Werken met honden is altijd mijn grootste passie geweest. In het verleden ben ik hulphondentrainer geweest, hondengedragstherapeut en heb ik een hondenuitlaatservice gerund.

Nu ik een gezinnetje heb gesticht heb ik ervoor gekozen om mijn liefde voor het werken met honden thuis voort te zetten met mijn hondentrimsalon. Mijn opleiding heb ik genoten bij een gerenomeerde hondentrimopleiding, zodat ik alle rassen en hun vachtsoorten kan verzorgen. Nog altijd blijf ik bijleren om de nieuwste technieken en materialen onder de knie te krijgen.

Dankzij mijn ervaring als hondengedragstherapeut kan ik alle honden op hun gemak stellen als ze bij mij binnen komen. Zo kan ik in alle rust en een prettige sfeer uw hond verzorgen. Door mijn werkmethode zal ik altijd het welzijn van uw hond voorop stellen. Dit betekent ook dat bij mij dierenwelzijn altijd boven uiterlijk zal gaan.©   Joepies Hondentrimsalon   |   KvK 77883837   |   Bezoek Joepies Trimsalon op Facebook  Stuur een berichtje via Whatsapp